Termálfürdő

2017.10.03. 06:00

Élmény az egész családnak (x)

Családbarát védjegyet kapott az egy éves fedett élményfürdő Lentiben.

A Lenti Termál- és Élményfürdő közös családi együttlétek fontos színtere lehet. A széles körű szolgáltatások gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt egyedülálló élményt nyújtanak akár egy egész napon át.

 

Egy éve nyílt meg a látogatók előtt a Lenti Gyógyfürdő Kft. új élményrészlege, amivel nemcsak a szálloda vendégeit szólítják meg, hanem új közösségi tere lehet a településen élőknek is. Az egy éves születésnapon a családbarát fürdő védjegyet is megkapta a létesítmény, hiszen külön nekik szóló élményelemekkel szólítják meg a kisebbeket és a családokat.

Hiánypótló beruházás a létesítmény életében az élményfürdő kialakítása, így már egész évben tud a létesítmény olyan szolgáltatásokat kínálni, melyek minden korosztály számára élményt nyújtanak.

- Ma már gyerekek és szülők egyaránt megtalálják igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat nálunk mind télen, mind nyáron – bocsátotta előre Kutfej Attila, a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója. – Az elmúlt egy évet áttekintve összességében jók a tapasztalataink. Vendégeink megszerették az élményfürdőt, szívesen térnek be hozzánk és veszik igénybe a szolgáltatásokat. Igyekeztünk olyan létesítményt kialakítani, mely attrakciói teljes körűen megfelelnek a látogatóknak.

Úgy gondolom ez sikerült, mindezt vendégeink is visszaigazolják. A sikert az is mutatja, hogy az élményfürdő nyitása óta több ezer fürdőző váltott már ide jegyet. A jövőben szeretnénk azt is elérni, illetve erősíteni, hogy a helyiek is programlehetőséget lássanak az élményfürdő kínálatában, mivel azt tapasztaljuk, hogy a lentiek közül csak kevesen veszik igénybe a fürdő nyújtotta lehetőségeket.

A fedett élményfürdő vízivilágában a fiatalokat csúszdás élménymedence várja élmény- és játékelemekkel, óriás- és gyermek-, valamint családi csúszdával, utóbbit akár a szülőkkel együtt is kipróbálhatják. A kicsik számára emellett külön pancsolót is kialakítottak. Emellett egy melegvizes élménymedence benne különféle masszázs élményelemek, mint például masszázságyak, buzgárok, nyakzuhany, pezsgőülőke nyújtanak pihenést, felüdülést az idelátogatóknak.

Az új élményfürdőben minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást, legyen szó akár nyugodt percekről, vagy akár önfeledt élményteli fürdőzésről. Amíg a kicsik a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak, addig a nagyok az élménymedencében vagy a jakuzziban lazíthatnak, a szülők számára pedig a szaunavilágban szauna szeánszokkal és különleges szaunafeltöltésekkel válhat teljessé a wellness élmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában