Ozmánbük

2015.12.24. 17:04

Daloló angyalkák Ozmánbükön

Ozmánbük - Adventi kézműves foglalkozáson születtek azok az angyalszárnyak, amelyeket december 24-én délután öltöttek magukra ozmánbüki gyerekek, hogy az ünnephez illő hangulatban köszöntsék településük lakóit.

Magyar Hajnalka

Idén a szervezést Paksa Enikő kulturális közfoglalkoztatott vállalta. A gyülekező és az első állomás hagyományosan Kovács Anikó polgármester portája.

- Örömmel tölt el az "angyalkák" látogatása. Közel húszan kapcsolódtak be az akcióba, a közösségi élet kedves színfoltja ez, s a generációkat is közelebb hozza egymáshoz  - mondja Kovács Anikó polgármester. - Településünkön nagyon sok az idős ember, közülük többen egyedül ünnepelik a karácsonyt, számukra különösen nagy boldogság a gyerekek látogatása.

Az ozmánbüki angyalkák: Paksa Enikő, Erdei Martina, Nagy Fanni, Csiszár Bianka, Kovács Noel, Bánfai Csenge, Bánfai Zalán, Nagy Annamária, Závecz Nikoletta, Závecz Renáta, Takács Krisztina,Takács Roland, Bujdos Patrícia, Bujdos Petra (Fotó: Kovács Bálint)

Elindul a kis csapat, Závecz Niki megadja a kezdő hangot és már fel is csendül a ,,Kiskarácsony, nagykarácsony ” A gyerekek kísérésébe és a hangzás erősítésében a nagyobbak közül Nagy Fanni és Erdei Martina nyújt segítséget, a fotózás Kovács Bálint feladata. A jutalom sem marad el, az ,,angyalkákat” édességgel várják a falu lakói. Alkonyodik, ideje hazasietni, hiszen lehet, hogy már megérkezett a Jézuska...

Címkék#Ozmánbük

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!