Kínos

2023.08.14. 07:52

Joe Biden alelnöknőjén nevet az egész világ (videó)

Egyre több olyan videó kerül ki a világhálóra, amin az Egyesült Államok alelnöke a viselkedésével nevetség tárgyává válik – írja a V4NA.

MW

Joe Biden amerikai elnök Kamala Harris alelnök társaságában beszédet mond, miután aláírta az ázsiai-amerikaiakkal szembeni gyűlöletbűncselekmények elleni fellépésről szóló törvényt a washingtoni Fehér Házban 2021. május 20-án

Forrás: MTI/EPA/Abaca

Fotó: Yuri Gripas

Az Egyesült Államok alelnöke már mémnek számít a közösségi oldalakon rendkívül furcsa, már-már hisztérikus nevetésének, illetve tehetségtelen szónoklatainak köszönhetően. Valaki videót is készített, amiben több mint egy percen keresztül nézhetjük, ahogy Kamala Harris felhőtlenül nevet a kamerába a legkülönbözőbb rendezvényeken – írja cikkében a V4NA.

Az alelnök asszony az interjúk mellett az általa igen komolyan vett kérdésekkel kapcsolatban sem türtőzteti magát.

Kamala Harris egy, a lengyel elnökkel, Andrzej Dudával tartott közös sajtótájékoztatón rendkívül jó hangulatban, nevetgélve válaszolt

egy lengyel újságíró kérdésére, aki az orosz vezetők felelősségre vonásáról, illetve az Egyesült Államok által rendszeresen hangoztatott nemzetközi jog megszegésének következményeiről kérdezte az alelnököt.

A találkozó nem mellesleg az ukrajnai háború kitörése után nem sokkal zajlott, 2022 márciusában, amikor volt olyan nap, hogy 24 óra leforgása alatt több mint 140 ezer ember lépte át a lengyel–ukrán határt, így keresve menedéket a háború pusztítása és a háborúzó felek civilekkel szemben elkövetett visszaélései elől.

De az alelnök nem zárkózott el attól sem, hogy korábban egy interjú során az elektromos iskolabuszokról áradozzon, illetve arról, hogy mennyire imádja ezeket a járműveket. Azt nem árulta el, hogy miért, azonban majdnem egy percen keresztül sikerült ódákat zengenie egy egyelőre elég kevéssé elterjedt járműről. Emellett pedig egy szívmelengető történetet is megosztott a közönségével, amelyben elárulta, hogy ő maga is iskolabusszal járt napi szinten iskolába.

Az elektromos iskolabusz program ugyanakkor

valószínűleg nem fog az alelnök sikeres projektjei közé tartozni,

ugyanis az ilyen járműveket gyártó vállalat nemrég a nehéz piaci körülményekre hivatkozva csődvédelmet kért.

Azonban Harris nem csak az iskolabuszokért rajong. Elkötelezett híve a Venn-diagramoknak is. Ez abból is látszik, hogy amikor tudja, szóba hozza őket, legtöbbször akkor is, hogyha egyáltalán nem vágnak a témába. Rendszerint miközben a diagramtípusról beszél, Kamala Harris kéjes mosollyal az arcán köröket is mutat, ezzel bemutatva, hogy milyen is egy Venn-diagram.

Azonban Kamala Harris sok esetben a

beszéde közben is rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza magát

azzal, hogy belezavarodik a mondandójába, majd elkezdi különböző módokon ismételgetni a korábban elmondott szavakat.

A beszédek során pedig

többször is előfordult, hogy miután belebakizott a szövegébe, az alelnök hahotázni és az ujjával mutogatni kezdett.

Máskor pedig megerősítve azt a korábban sokszor hangoztatott pletykát, miszerint Kamala Harrist valójában senki sem ismeri, kénytelen volt egy egyeztetés során bemutatni saját magát. A videóban az alelnök, aki addigra már több mint fél éve hivatalban volt, azt mondta:

Kamala Harris vagyok, a névmásaim she/her, egy nő vagyok, aki az asztalnál ül, kék öltönyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában