Ország-világ

2021.01.04. 19:50

Aláírásgyűjtés indult a baloldal halálkampánya ellen

A Political Capital elemzője a brüsszeli Politco című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon.

Petíciót indít a Magyar Nemzet publicistája Krekó Péter balliberális elemző minapi kijelentése miatt, amely egy elvetemült stratégiát körvonalaz: „Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket” – mondta Krekó, a Political Capital nevű agytröszt vezető munkatársa. Bayer Zsolt azt követeli, hogy a baloldal határolódjon el az elemzőtől és tisztességtelen kijelentésétől – írja a Magyar Nemzet.

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája a Citizengo.org oldalán indított petíciót a baloldal oltásellenes kampánya miatt. – Egy hét eltelt már azóta, hogy a hazai nyilvánosság tudomást szerzett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gazemberségéről. A Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak: „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.” Nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél.

A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat

– emlékeztetett Bayer Zsolt.

Mint azt a Magyar Nemzet kedden megírta: Krekó Péter balliberális elemző a brüsszeli Politco.eu című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon a kormány ellen. Majd ezután következett a fentebb idézet mondat, amely szerint Orbánnak viselnie kell a felelősséget azért, ha honfitársaink vakcina iránti bizalmát aláássák.

Mintha csak vezényszó lett volna Krekó véleménye, a Jobbik ki is adott egy közleményt, amelyben tiltakozott a koronavírus elleni orosz vakcina hazai használata ellen.

– A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében – folytatta Bayer Zsolt. A Magyar Nemzet publicistájának szavait olvashatják a továbbiakban: „Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért.

Ellenkezőleg: azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről.

Amint Szabó Dezső mondta: »Minden magyar felelős minden magyarért!« Meg kell mutatnunk ezeknek a semmitől vissza nem riadó gazembereknek, hogy most értek el ahhoz a határhoz, ahonnét vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell a következményekkel! Mi, felelős magyar állampolgárok és hazaszerető polgárok aláírásunkkal fejezzük ki azon véleményünket, hogy ez nem férhet bele sem a politikai küzdelmekbe, sem a szabad vélemény- és szólásszabadság kereteibe! Aláírásunkkal pedig azt is kifejezésre juttatjuk, hogy nem tűrjük tovább sem az ilyen megnyilvánulásokat – sem pedig a hozzá hasonlók cinkos hallgatását!

Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!

Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől! Budapest, 2021. január 4., Bayer Zsolt író-publicista, Magyar Nemzet.”

A petíciót a www.citizengo.org oldalon írhatják alá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában