Olvasó

2013.09.12. 09:14

Szépkorú születésnapot ünnepeltek Sárhidán

Bakonyi Jánosnét köszöntötték Sárhidán, miután betöltötte 90. életévét.

Mázsa Ferenc

Nem öregasszony, öregember, idős ember, hanem szépkorú az, aki elmúlt kilencven éves. Az Idősügyi Tanács kezdeményezésére a kormány 2008-ban megalkotta a "szépkorúakra" vonatkozó rendeletét, amelynek értelmében az állam a megbecsülés jeleként, pénzjutalommal és emléklappal köszönti a 90., a 95. valamint a 100. életévüket betöltött állampolgárokat.

A századik születésnap után már minden évben jár ez a megemlékezés. Sárhidán lányával és vejével, valamint 2 dédunokája körében várta otthonában az 1923. szeptember 11-én született Bakonyi Jánosné Bözsi mama a vendégeket. A 90. életévét a napokban ünneplő életvidám és életerős asszonyt a falu nevében Gáspár Lászlóné alpolgármester és Mázsa Ferenc polgármester köszöntötte emléklap átadásával egy csokor virág kíséretében. Településünk valamennyi polgára nevében további aktív, hosszú és boldog éveket kívánunk neki, érezze jól magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!