Dűne

2020.08.22. 16:13

Magyarországon forgat Jason Momoa

Beszámolók szerint a színész nagyon jól érezte magát magyar hasonmása, Megyeri Balázs társaságában.

Jason Momoa amerikai színész-zenész érkezik az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) című filmjének európai premierjére Londonban 2016. augusztus 3-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Will Oliver

Megérkezett Magyarországra Jason Momoa, aki Magyarországon forgat, mivel augusztus 25-ig a Dűne című film néhány jelenetének újraforgatása zajlik – írja a Bors.

A lap beszámolója szerint a világsztár nagyon jól érezte magát magyar hasonmása, Megyeri Balázs társaságában. A magyar dublőr nem csak egy szimpla hasonmás, rendszeresen helyettesíti is a világsztárt a filmes jelenetekben.

„Már régóta hasonlítgattak Jasonhöz, aztán a castingdirector odajött hozzám, hogy kiválasztottak Jason Momoának. Először azt hittem, viccel velem, de kiderült, hogy Momoának kell egy »picture double« az olyan jelenetekhez, amelyekben bár szerepel, de nem ő van fókuszban, hanem mondjuk a háttérben nézelődik, jön-megy, vagy egy párbeszédet hallgat. Ilyen esetekben a tényleges sztárt nem hívják be forgatni, mert nagyon drága lenne még ekkor is őt foglalkoztatni”

– mondta el a Borsnak Megyeri Balázs.

Borítókép: Jason Momoa amerikai színész-zenész érkezik az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) című filmjének európai premierjére Londonban 2016. augusztus 3-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!