Nagykanizsa

2016.11.10. 14:23

Arculati film készült a város gazdaságáról

Nagykanizsa – A dél-zalai város gazdasági lehetőségeit bemutató arculati filmet készíttetett a közelmúltban a kamara.

Pásztor András

A Kanizsa TV által készített kisfilm bemutatójára csütörtök délelőtt került sor a városi kamara székházában, ahol dr. Polay József elnök rövid bevezetőt is mondott.

– A kisfilm bemutatja a város és gazdaságának történetét, szó esik a fontosabb cégekről, a képzési palettáról  és persze a leendő befektetők lehetőségeiről is – mondta az elnök, aki hozzátette: olyan filmet szerettek volna, ami nem termelési statisztikákkal van tele, sokkal inkább egyfajta pozitív imidzset alkot a településről. – A marketing erősítése mellett, természetesen a városi gazdaságfejlesztési tanács szakmai munkája is hozzájárulhat ahhoz, hogy egyre több befektető fedezze fel magának Nagykanizsát.

A kanizsai kisfilm bemutatóján részt vett Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, államtitkár és Dénes Sándor polgármester is, akik egy adathordozón meg is kapták az elkészült  anyagot.

Mint azt dr. Polay József elmondta: a kisfilm magyar és angol nyelvű változatban készült el, de a kanizsai kamara hozzájárulásával és engedélyével más nyelven is bemutatható. A filmet rövidesen feltöltik a kamara, a város weblapjára, illetve a legnépszerűbb videómegosztó portálon is elérhető lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!