Nagykanizsa

2015.12.17. 16:26

Megszépül a bajcsai focipálya melletti kis terület

Nagykanizsa – A minap önkéntesen tisztították meg a bajcsai focipálya melletti kis területet, ahol tavaszra egy ligetet és bográcsozót építenek.

Pásztor András

Szabados Gyula, a helyi sportegyesület októberben megválasztott elnöke elmondta: a múlt hétvégén tucatnyi lelkes önkéntessel gyűjtötték össze az elmúlt évtized során a pálya melletti erdőrészen, s az árokparton elszórt műanyag palackokat és sörös dobozokat, illetve az öltöző felújítása után ott maradt építési törmeléket.

– Tavaszig szeretnénk kitisztítani az öltöző melletti, közel 400 négyzetméteres önkormányzati területet, ahol egy gyönyörű ligetet alakítunk ki – mondta az elnök, aki hozzátette: pihenőpadokat, asztalokat is kihelyeznek illetve bográcsozót, grillezőt is építenek, hogy ezzel közösségi színteret biztosítsanak a szurkolóknak, a családoknak, baráti és munkahelyi közösségeknek vagy akár a környéken túrázóknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!