Nagykanizsa

2015.04.07. 13:33

Tagtoborzássalnyit a fiatalok felé a Jobbik

Nagykanizsa - Országos tagtoborzó kampányba kezd a Jobbik ifjúsági tagozata - hangsúlyozta Németh Brigitta, a párt helyi tagozatának elnöke.

Pásztor András

Mint elhangzott: a Jobbik ifjúsági tagozata az egyik legdinamikusabban növekvő politikai szervezet manapság. A párt továbbra is várja azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik úgy gondolják: itthon, egy biztonságos, kiszámítható és gyarapodó országban akarnak boldogulni.

– A Jobbik ifjúsági tagozata olyan közösség, ami nemet mond a semmirekellő és hasznavehetetlen politikára – árulta el Németh Brigitta, aki hozzátette: egészséges jövőképet kell közvetíteni a fiatalok számára. – Éppen ezért mi is ott leszünk az utcán a Jobbik aláírásgyűjtő akciójában, szeretnénk ugyanis minél több fiatallal találkozni és beszélni velük a számukra legégetőbb problémákról.

A nagykanizsai alapszervezet alelnöke, Berta Krisztián a sajtótájékoztatón hozzátette: 2015-ben a Jobbik meghirdette az önkéntesség évét, amely keretében az ifjúsági tagozat tagjai is jótékonysági programokat szervez, de ha kell, kétkezi munkával segítenek. A Fidesszel ellentétben a Jobbiknál ugyanis nem csak szlogen, hogy senkit sem hagynak az út szélén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!