Nagykanizsa

2014.02.26. 13:55

Esőerdő a folyosón

Nagykanizsa - Gaál Péter és Zsila Sándor természetfotósok fényképeiből nyílt kiállítás a Kanizsai Dorottya Kórház Erdős László Galériájában.

Horváth-Balogh Attila

Az előzőleg a Hevesi Sándor Általános Iskola galériájában bemutatott A dzsungel felfedezői című kiállítás végéhez közeledve a szervezők megkérdezték az alkotókat, hogy a Costa Rica őserdeibe kalauzoló látványos fotótárlat képeit kiállíthatják-e a kórház galériájában is, hátha a természet csodálatos világát bemutató alkotások segíthetik a betegek felépülését. Gaál Péter és Zsila Sándor természetesen, nem zárkózott el a kérés elől. Mint mesélték, a dzsungel közepén elhelyezkedő szállásuk ajtaján kilépve tucatjával tárultak fel a jobbnál jobb témák, ahol bármit lehetett választani a táj-, makro-, a növény- vagy madárfotózás közül. Apró bogaraktól a nagyobb madarakig, emlősökig rengeteg faj mutatta meg magát a kamerán át figyelő két alkotónak, akik nem ma kezdtek foglalkozni ezzel a sok türelmet igénylő, szép művészettel, melynek gyümölcseit március közepéig tekinthetik meg a betegek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!