Nagykanizsa

2010.06.18. 02:27

A nyárra hangolódva szépül a faluközpont

Bázakerettye - Közel 14 millió forintos Leader-pályázati siker eredményeként több ponton is megújulhat a dél-zalai község központja.

zaol.hu

Simonyai Imre, a Bázakerettye Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a munkálatok során a posta mellett térköves burkolattal ellátott parkoló épül az autók részére, az önkormányzati épületek, az étterem és a kultúrház melletti parkolókat pedig felújítják. A pénzből sor kerül a bázai településrész faluházának korszerűsítésére is: a külső homlokzat és a tető újul meg, kicserélik az épület nyílászáróit, valamint a falak szigetelése is megtörténik. Mindezen kívül egy önkormányzati raktárhelyiséget és két buszmegálló utasváró pavilonját újítják fel. A nyári szezonra hangolódva több helyen esztétikus ülőalkalmatosságokat, asztalokat helyeznek el a településre látogató turisták részére. A munkálatok előreláthatóan augusztus 15-ig befejeződnek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!