Nagykanizsa

2009.03.30. 02:28

A környezetszépítésért

Nagykanizsa (kv) - A Tegyünk A Környezetünkért program keretében Csótó-tisztítási napot tartottak szombaton a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség dolgozói.

Kelemen Valéria

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejelsztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. számos környzetvédelemhez, környezetmegóváshoz kapcsolódó pályázathoz nyújt támogatást. 

- Alapelvünk a fenntartható fejlődés biztosítása, ehhez pedig elengedhetetlenül fontos a környezeti állapot javítása - mondta a Csótónál szombaton Horváth Jácint ügyvezető igazgató. - Ezen elvek alapján született meg az ötlet, hogy ügynökségünk elindítsa a Tegyünk A Környezetünkért (TAK) programot. Célunk, hogy a régió egyes részeiben, városaiban a munkatársainkkal együtt megtisztítsuk, megszépítsük a területeket. Ezért vagyunk most itt a Csónakázó-tónál, s szedjük a szemetet az egerszegi és kanizsai irodáink munkatársaival. 

Lehetetlenre vállalkozott a huszonhat önkéntes, hiszen egy program nem elég ahhoz, hogy a közkedvelt kirándulóhelyet megtisztítsák a szeméttől, ugyanakkor, ha akadnak követőik, könnyen megszépülhet a Csótó környéke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!