Kultúra

2009.05.18. 17:24

Számot adtak tudásukról: volt, aki szerint nem volt egyszerű, más úgy vélte, könnyebb volt, mint tavaly

Zalaegerszeg - Az érettségi utáni képzésben résztvevő és a szakiskolát végzett diákoknak is megkezdődött a vizsgaidőszak. Hétfőn a szakmai-elméleti felkészültségükről adtak számot.

Sinkovics Eta

A megyeszékhelyi Ganz-Munkácsy-középiskolában  szakiskolások és technikusok, mintegy 180-an írták meg dolgozataikat. Az intézményben 12 szakmában közel 250 fiatal teszi mérlegre tudását a napokban.



Pődör Ivett pótvizsgát írt a Ganzban, tavaly végzett a kétéves technikumi képzésen. 
- Úgy érzem, a  mostani írásbeli könnyebb volt... Év közben bejártam az iskolába órákra, mindenképpen szeretném megszerezni a képesítést  mondta a felkészüléséről az ajkai leány. 














A Munkácsy-iskola kerítésénél beszélgettek a fodrásztanulók, a 8-tól 11 óráig írható dolgozatot  fél órával korábban befejezték. 



Fotó: Katona Tibor

A lányok egyetlen fiú osztálytársa, a több szakmai versenyen is helytállt Csillag Balázs  nem tartotta egyszerűnek a feladatokat, de  bizakodik. A gyakorlati és szóbeli vizsgát követően, saját üzletben szeretné hasznosítani tudását.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!