Kosárlabda

2010.11.09. 08:51

Játék nélkül győzött a ZKK

Az MTE csapata sajnálatos módon nem utazott el a zalaegerszegi vendégszereplésére, amelyet viszont csak aznap délelőtt jeleztek a hazaiak számára. A mérkőzést ezáltal 20:0 arányban a ZKK nyerte, de érthető módon ennek a játékosok nem tudtak igazán örülni.

zaol.hu

Zalaegerszegi KK - Mohácsi TE 20:0

Zalaegerszeg, Eötvös Ált. Isk, Jv.: Dombay László, Szlávik Mátyás

NB II. Nyugati Csoport, bajnoki mérkőzés

A Városi Bajnokságban szereplő fiatal átlagéletkorú Zalaegerszeg Sharks az első hívó szóra villámgyorsan rendezte sorait és elvállalt egy "last minute" edzőmérkőzés lejátszását a ZKK gárdájával.

A találkozó első félidejében teljesen egyenrangú felekként küzdöttek a csapatok, majd a második játékrészben már felül tudott kerekedni a rutinosabb és bővebb kerettel rendelkező ZKK, az amúgy rendkívül sportszerűen és motiváltan kosárlabdázó Z-Sharks csapatával szemben.

A mérkőzés-halasztások miatt az elmúlt egy hónapban mindössze egyetlen tétmeccset játszó Zalaegerszegi KK gárdájára a következő fordulóban egy igazi kosárlabda csemege vár, ekkor rendeznek ugyanis első ízben városi derbit az NB II-ben.  2010. november 13-án, szombaton 15 órakor az Eötvös Általános Iskolában csap össze az első két hely valamelyikére (azaz a B-csoportba való feljutásért rendezett keresztjáték elérésére) pályázó Zalakerámia-ZTE KK II., illetve a dobogóra vágyó ZKK.

Az NB II-es zalaegerszegi rangadóra minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a mérkőző felek, a belépés természetesen ezúttal is díjtalan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!