Keszthely

2014.09.17. 11:10

Új irodában a kamara

Keszthely - Új helyre költözött a Zala megyei Kereskedelmi és Iparkamara keszthelyi irodája. A régitől csupán néhány méterre található ügyfélszolgálat tágasabb térben, komfortosabb helyen várja a kamarai tagokat.

Keszey Ágnes

Keszthely belvárosában, az Átrium üzletházban nyílt meg a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új, 50 négyzetméteres irodája.

- Már méltó helyen tudjuk fogadni a hozzánk betérőket: a térségben 3500 regisztrált kamarai vállalkozó dolgozik , közülük több mint 2300-an Keszthelyen – mondta az átadóünnepségen Mazzag Ferenc, a kamara megyei elnöke.

Ruzsics Ferenc polgármester, Mazzag Ferenc kamarai elnök és Bangó László, a térségi szervezet elnöke adta át az új irodát

Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere a város és a vállalkozók jó kapcsolatának fontosságáról szólt:

- A kis és közepes vállalkozások adják országosan  a munkahelyek 70%-át, ezzel biztosítva a családok megélhetését. Keszthelyen is jelentős a szerepük a munkahelyteremtésben – emelte ki a polgármester.

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Keszthely Térségi Szervezetének elnöke, Bangó László mutatta be az új irodát.

- Az alsó szinten tárgyaló kapott helyet, mely a kamarai tag vállalkozások képviselői is igénybe vehetnek üzleti tárgyalásaik lebonyolítására. A felső szinten két munkatárs – az irodavezető és a szakképzési tanácsadó - várja a kamarai tagokat.

A régi irodától mindössze néhány méternyire található új helyiségben -melyet a kamara megvásárolt- csak minimális felújításra volt szükség: festés és a nyílászárók cseréje történt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!