Hírek

2017.07.07. 07:37

Kamion rohant egy lakóházba Vindornyaszőlősön

Vindornyaszőlős - Lakóházba rohant tehergépkocsi pénteken reggel hét óra után nem sokkal Vindornyaszőlősön a Kossuth Lajos utcában. A katasztrófavédelmi igazgatóság híre szerint a kavicsot szállító kamion súlyosan megrongálta az épületet.

Pezzetta Umberto

A keszthelyi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az épület egyetlen lakója nem sérült, de a teherautó sofőrje könnyebben megsebesült, a mentők kivizsgálásra elszállították. Az ütközés súlyosan megrongálta az épületet, a tetőt gyakorlatilag a teherautó tartja, így azt a tűzoltók addig nem tudják elmozdítani, amíg nem támasztják alá a házat, az ehhez szükséges anyagokat már a helyszínre rendelték.

A műszaki mentés idejére a Kossuth Lajos utcát teljes szélességében lezárták és  ez várhatóan délutánig eltart. A kamion egy villanyoszlopot is eltört. Ennek cseréjét is végre kell hajtani, a szolgáltató szakemberei már a helyszínre érkeztek, a munka miatt pár tucat fogyasztónál áramkimaradásra kell számítani, közölte dr. Bangó Szilárd, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!