Hírek

2017.07.02. 14:40

Fejlesztenék a lakókörnyezetüket - Alsórajkon és Nagybakónakon is falunap volt

ALSÓRAJK, NAGYBAKÓNAK A dél-zalai településeken szombaton falunapot rendeztek, mindkét helyszínen a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep.

Benedek Bálint

Alsórajkon, a faluház udvarán a főzőversenyre jelentkezett társaságok kínálták az ételeket.

- A jó hangulat garantált, erre az alsórajkiak jelentenek garanciát - fogalmazott köszöntőjében Manninger Jenő országgyűlési képviselő, miniszteri biztos. - A település a jövőben is sikerre van ítélve, hiszen hamarosan energetikai szempontból megújulhat a faluház.

A nagykanizsai Zhafira orientál stúdió hastáncbemutatót tartott. A képen Horváth Boglárka (balról) és Kánnár Luca Fotó: Szakony Attila

A fejlesztésnek örülnének a településen, hiszen a nyílászárók cseréje mellett játszóteret is kialakítanának az udvaron. A polgármester, Boros Attila elmondta: a jövőben a település híres szülötte, Kisfaludi Strobl Zsigmond tiszteletére szobrot is állítanának.

Nagybakónakon szintén a szórakozásé volt a főszerep, a helyi és környékbeli kulturális csoportok mellett könnyűzenei program is várt az ünneplőkre.

- Folyamatosan dolgozunk a lakókörnyezetünk szépítésén - mondta Molnár Józsefné polgármester. - Most saját költségből az Árpád-forrás közelében egy energiapark kialakításán dolgozunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!