Hírek

2016.12.20. 14:46

Mások ünnepéért - Tartós élelmiszert gyűjtöttek a máltások

Zalaegerszeg - A Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja immár 15 éve vesz részt az Adni öröm országos adománygyűjtő akcióban.

Magyar Hajnalka

Ennek jegyében évről évre tartós élelmiszert gyűjtenek a szükséget szenvedők javára. Idei munkálkodásuk során eddig 240 csomagot állítottak össze, s juttattak el a rászoruló családokhoz - tudtuk meg Lukács Józsefnétől, az egerszegi csoport vezetőjétől. Hozzátette, rendkívül hálás máltás tagtársainak, hogy saját gondjaikat félretéve, idős korukat meghazudtoló erővel, energiával munkálkodnak azon, hogy az adományok révén mások ünnepét megszépítsék.

Dobri Sándor Zoltán, a zalaegerszegi máltás csoport tagja is segédkezett a csomagosztásban
Fotó: Katona Tibor

A csoport tagjainak önkéntes segítői is akadtak. A Mindszenty- és a Zrínyi-gimnázium 39, illetve 22 diákkal szegődött melléjük a teendők elvégzésében, továbbá 58 felnőtt is csatlakozott egyebek mellett civil szervezetek, az önkormányzat, valamint a kormányhivatal képviseletében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!