Hírek

2014.07.04. 18:05

Sunny lett a legszebb a kutya-macska szépségversenyen

Zalaegerszeg - Hatezernél több szavazat érkezett a lapunkban meghirdetett kutya-macska szépségversenyre. Mint ismeretes, az első körbe másfélszáznál több jelöltet neveztek be olvasóink.

Arany Gábor

Tavasszal bundás barátaink, szőrös szépségeink számára hirdetett a Zalai Hírlap és internetes változata, a zaol.hu szépségversenyt. Mint ismeretes szerkesztőségünk ebben az esztendőben kiemelt figyelmet szentel a közelünkben élő kedvenc négylábúakra. Írásainkkal a gazdákat is segíteni akarjuk, hogy megismerjék a helyes tartás követelményeit a békés, kiegyensúlyozott és boldog együttélés reményében. Ehhez szakembereket szólaltatunk meg, akik tanácsokkal szolgálnak a gazdáknak a leendő társ kiválasztásához, a négylábú családtag neveléséhez, a problémák megoldásához.

Az első helyezést Sunny, a tibeti spániel érte el

A háziállatokkal együtt élni felelősség és öröm is. Olvasónk számára ezért hirdettük meg az április 30-ig tartó versenyt, amellyel kerestük a legszebb cicát, kutyust. A kedvencekről fotókat vártunk, megjelölve a feladót és elérhetőségét. A beérkezett másfél száznál több kép megjelent a www.zaol.hu oldalon, Közbevetve: reméltük, hogy állatmenhelyen élő cica és kutya fotója és érkezik, hátha gazdához segítjük őket ily módon.

A képzeletbeli ezüstérem a francia bulldog Louit illeti

Az első fordulót lezárva háromtagú zsűri választotta ki a legszebbnek ítélt 75 kutyát és cicát töredelmesen beismerve, hogy minden válogatásban fellelni szubjektív elemeket, így néhány gazdi rosszallását kivívhattuk. Ennek a 75 szépségnek a fotója került be a szavazócédula kíséretében a Zalai Hírlapba is. Rájuk lehetett tehát voksolni a szelvény beküldésével, illetve az online felületen leadott vokssal.

A harmadik helyet Bruno, a német juhász szerezte meg

Az első helyezést az 5 éves tibeti spániel fiú, Sunny érte el. A zalalövői kutyus 666 voksot kapott, mégpedig ebből 574 a hírlapból kivágott szelvényeken érkezett. A második helyre Loui került. A zalaegerszegi, 5 hónapos francia bulldog 298 szavazatot kapott, ebből 128-at az interneten adtak le rá. A 11 hónapos baktüttősi német juhász, Bruno pedig az online-on tarolt, mert mind a 251 voksot így kapta, s ezzel a harmadik helyre került. A győzeteseket, illetve gazdáikat hamarosan értesítjük a nyeremény átvételről,.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!