Hírek

2014.06.27. 06:25

Gyorsan lebukott az orgazda

Zalaegerszeg – Pár órával ellopása után megtalálták a rendőrök a Budapestről eltűnt személyautót Sárhidán, az orgazda ellen a napokban emeltek vádat.

Arany Gábor

A Zala Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint 2012. december 17-re virradóan Budapesten, a II. kerület Kuruclesi útról ismeretlen tettes lopta el a Škoda Octávia típusú, 2,5 millió forintot érő személygépkocsit, amit még aznap reggel hét óra tájt Sárhidán eladott K. Ferencnek. A 40 éves férfi tudta, honnan származik az autó, így az adásvételről szerződés sem írtak. K. Ferenc a gépkocsit először családi háza garázsába rejtette, majd a nehezebb fellelhetőség érdekében délelőtt átvitte a szomszédja garázsába, ahol a rendőrség délután három óra előtt megtalálta. A szakmában jártas orgazdának az volt a szándéka, hogy lopott gépkocsit szétszereli, és az alkatrészeket hasonló típusú autókba építi be. A Zalaegerszegi Járási Ügyészség orgazdaság büntette miatt emelt vádat pénzbüntetés kiszabására téve indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!