Hírek

2014.05.15. 15:30

Olvasóink finomságaival - A PLT 11. receptkönyve

Immár a 11. kötetet készítette el lapcsoportunk négy megye olvasóinak beküldött receptjei alapján. A sorozat legújabb tagja, a Gyümölcsös finomságok könyve mától kapható ügyfélszolgálati irodáinkban.

A most megjelenő könyv készítését az előzőeknél is nagyobb érdeklődés kísérte olvasóink részéről. A korábban meghirdetett receptversenyünkre közel 3000 recept érkezett, és több mint 350 olvasónk küldte be azokat. A könyv 200 oldalas, és – az előző kiadványok esetében már megtapasztalt módon – nagyon igényes, gyönyörű fotókkal illusztrált. Háromszáznál is több, jobbnál jobb és természetesen otthon is elkészíthető receptet tartalmaz a gyümölcsös finomságok témaköréből.

Lapjaink hagyományainak megfelelően minden olvasónk, akinek a receptje bekerült a könyvbe, tiszteletpéldányt kap. A személyes találkozót, hasonlóan az előzőekhez, a szerkesztőségek szervezik, előtte felveszik a beküldőkkel a kapcsolatot.

A könyv péntektől kapható az ügyfélszolgálati irodáinkban, de kézbesítőinknél is meg lehet vásárolni, illetve rendelni.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!