Hírek

2014.01.01. 13:33

Újévi csobbanás Zalakaroson

Zalakaros - A hölgyek bikinikben, a férfiak pedig fürdőnadrágban búcsúztatták az óévet. A fürdőn rendezett szilveszteri bulin csupán Pataki Attila izzadt meg, de ő is csak azért, mert ingben és farmerben lépett színpadra.

Pásztor András

 

A szilveszteri fürdőpartira már elővételben is több százan váltottak jegyet, így szinte garantált volt, hogy az év utolsó napján óriási buli kerekedik a medencetérben. Nos, a várakozásoknak megfelelően már éjfél előtt tetőfokára hágott a hangulat, a vendégek önfeledten lubickoltak a kellemesen meleg vízben.

– Csak tegnap tudtam meg, hogy a fürdőn töltjük a szilvesztert, így még induláskor öltönyt és nyakkendőt is pakoltam a bőröndömbe – árulta el Vass András, akiről később az is kiderült, hogy jó barátságban van a vízzel. – Az idei év nagyon jól sikerült számomra, hiszen a németországi Duisburgban megrendezett kajak-kenu világbajnokságon férfi négyesben sikerült bronzérmet szereznem ezer méteren.

A vidám asztaltársaságban egy másik sportolóra is felismertünk, Randl Tímea, a dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosa barátaival, s rokonaival együtt önfeledten élvezte az élményfürdőzést.

– Még sosem búcsúztattam az óévet bikiniben, de hamar megbarátkoztam a gondolattal – mondta Tímea, aki elárulta: pihenésre nincs sok ideje, hiszen január másodikától már folytatódnak az edzések. – Hogy mit kívánok magamnak az új évre? Azt, hogy minél több időt tölthessek a szeretteimmel, s persze nem ártana, ha valamilyen érem is kerülne a nyakamba a bajnokság végén.

– Jól látod, ez valóban nem fürdőruha, de ez nem akadálya annak, hogy hajnalra én is az élménymedencében találjam magam – mondta sokat sejtetően Haszon Beáta, aki barátai társaságával Tótszentmártonból érkezett. – Az elmúlt időszakban szinte valamennyi szilvesztert a zalakarosi fürdőn töltöttem, mivel remek a hangulat, jó a műsor és még fürdeni is lehet, ha az ember úgy akarja.

Bea azt is elárulta: különösebb fogadalmat nem tesz az idei évre, csupán azt szeretné, hogy a 2014-es évet is családja, rokonai és barátai körében tölthesse.

A hatalmas szilveszteri buli közepette persze olyanok is voltak, akik nem engedhették el magukat. A fürdő személyzete az év utolsó napján is kitett magáért, mindent megtettek, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

– Bevallom, ez már a sokadik szilveszter, ami munkával telik, de nekem ez nem okoz gondot – jegyezte meg Végh Andor, a karosi fürdő szolgáltatási osztályvezetője, aki elárulta: az esztendő utolsó napja – még ha munkával is telik – kicsit lazább, mint a többi, ilyenkor minden a vendégek kívánsága szerint történik.

Pataki Attila, az est sztárvendége nem sokkal 22 óra után lépett színpadra és már az első dallal megnyerte magának a közönséget. Az Edda frontembere elárulta: az elmúlt öt évben tudatosan nem vállalt szilveszteri fellépést, de ezúttal – a zalakarosiak kedvéért – kivételt tett, hiszen nemegyszer ő is megfordult már a fürdővárosban, ahol remekül érezte magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!