Hírek

2013.12.19. 18:15

Eddig is sokan igyekeztek segíteni az újszíves férfi családjának

Nova község önkormányzata vállalta fel az újszíves Kozma László támogatásának koordinálását. A család a férfi betegsége miatt került nehéz anyagi helyzetbe.

Gyuricza Ferenc

Minderről Lendvai Jenőné, a göcseji község polgármestere tájékoztatta lapunkat. Kiemelte: a Kozma család eddig is sok segítséget kapott a helyiektől és a környéken élőktől, ám a 39 éves férfi betegsége miatt várhatóan még további kiadások várnak rájuk, ezért különböző segélyakciókat és jótékonysági rendezvényeket szerveznek.

A szívtranszplantált Kozma László és felesége a műtét után Fotó: Archív

A Nován élő Kozma László másfél hónappal ezelőtt kapott új szívet, a transzplantáció sikeres volt, ám a férfi körülményei annyira megváltoztak, hogy egyedül nem tudják a terheket felvállalni. A falu önkormányzata – túl azon, hogy lehetőségei szerint szintén igyekszik segíteni a nehéz helyzetbe került családot –, az esetleges egyéni támogatások koordinálását, az adományok továbbítását is magára vállalja. Aki pedig pénzbeli támogatást tud nyújtani, attól a következő számlaszámra várják a befizetéseket: 74000274-10002292-00000000.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!