Hírek

2013.11.10. 09:10

Jubileumi jazz zene

Nagykanizsa - Nagy tömeget ugyan nem vonzott, mégis méltóképpen jubilált a 40 éves kanizsai jazzfesztivál, hiszen az ifjú tehetségek mellett, a műfaj nagyjai adtak koncertet idén is a HSMK-ban.

Pásztor András

Nehéz eldönteni, mi is volt elszomorítóbb az idei kanizsai jazzfesztiválon. Látni azt, hogy a műfaj iránt egyre kevesebben érdeklődnek vagy az, hogy a város vezetése részéről senkit sem lehetett látni a két nap során. Pedig egy 40 éves múltra visszatekintő, nemzetközi zenei fesztivál, amely eddig számtalan alkalommal vitte jó hírét a városnak talán megérdemelt volna annyit, hogy valaki köszöntőt mondjon a jubileum kapcsán.

Pedig a két napos koncertsorozatra nem lehetett panasz, a fiatal, feltörekvő tehetségek mellett, a jazz-világ elitjéhez tartozó művészek jöttek a dél-zalai városba, hogy szórakoztassák a közönséget. Azt a közönséget, amiből jóval több is elfért volna a színházterembe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!