Hírek

2013.04.14. 19:02

Az AquaCity népszerűsítése az egyik fontos cél

Zalaegerszeg - Együttműködési megállapodást írt alá az Egerszegi Sport és Turizmus Kft., valamint lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága (PLT) vezetése pénteken a megyeszékhelyen. A médiaegyüttműködés részleteit sajtótájékoztatón ismertették a résztvevők.

Horváth A. Attila

Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője elmondta: a múlt évi együttműködés olyannyira sikeres volt, hogy most újabb megállapodást köt egymással a két vállalat. A városi cég elsősorban az AquaCity marketingtevékenységét terjeszti ki, a PLT négy megyei napilapjában intenzívebb kommunikációt indít, továbbá a partnerségnek fontos eleme lesz a Megyekártya felhasználása. E konstrukciótól szintén azt várják, hogy a megyében élők gyakrabban eljuthassanak az egerszegi vízi élményparkba.

Kugler László hangsúlyozta: 250 PLT-előfizető családi belépőt nyer a szezon elején. Hétfőn pedig elindul az AquaCity arcának kiválasztása, várják tehát a hölgyek jelentkezését.

Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere az együttműködésről úgy fogalmazott: a vendégek nem jönnek maguktól, szükség van a késztetésre, az AquaCity népszerűsítéséhez pedig olyan partnerek kellenek, akik jól ismerik a helyi adottságokat.

- Nagy terveink vannak, meghatározó turisztikai központtá szeretnénk válni a Nyugat-Dunántúlon. Ezért is fontos számunkra, hogy a Pannon Lapok Társasága a szélesebb térségben is közvetíteni tudja az üzenetünket - fogalmazott.

Kugler László (balról), Kázmér Judit, Gyutai Csaba és Kinde Kálmán az öt évre szóló együttműködési megállapodás aláírása után . Fotó: Katona Tibor

Lapcsoportunk stratégiai ügyvezetője, Kázmér Judit hangsúlyozta, hogy a megállapodással mindkét fél jól jár.

- Szeretnénk, hogy a város legnagyobb és a megye egyik legnagyobb élményhelyszíne ki tudja használni, amit a PLT kínál: napi 620 ezer olvasót érhet el az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. - jelezte az ügyvezető. Hozzátette: az eladott példányszámok alapján Magyarország legnagyobb regionális médiavállalkozása a Pannon Lapok Társasága. Példaként említette a tavalyi Zala Szépe választást, amelyen közel 10 ezer embert tudtunk megmozgatni. Mint mondta, a megállapodás értelmében beszámolunk az AquaCity nagyrendezvényeiről, valamint az élménypark mindennapjairól. Emellett rendezvényszervezőként is tevékenykedik a PLT: a sportcsarnokban koncertek is várják majd a közönséget.

A tájékoztató végén Kugler László, Kázmér Judit és Kinde Kálmán, a PLT gazdasági ügyvezető igazgatója aláírta az öt évre szóló megállapodást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!