Hírek

2012.10.01. 18:01

Arany minősítéssel melegítenek

Nagykanizsa - A Kiskanizsai Polgári Olvasókör Árvácska Dalköre arany minősítést nyert a hétvégén a KOTA országos minősítő versenyen. Saját programokkal készül az olvasókör az őszi-téli időszakra.

Sámel József

Az Árvácska Dalkör úgy tartotta, a tarsolyukban lévő kiváló és arany minősítés kötelez, így elindultak a hétvégén a KOTA országos minősítő versenyen, ahol végül arany minősítéssel jutalmazták produkciójukat. A zsűri külön kiemelte a művészeti vezető, Németh Renáta kiváló előadását, s javasolták, induljon el a Duna Televízió által szervezett "Fölszállott a páva" versenyen.

- Az Árvácska Dalkör az idősek hete kiskanizsai programjának is fellépője lesz - mondta el Lukács Ibolya, az olvasókör titkára, aki az őszi-téli programokról is tájékoztatást adott. - A könyvbarátok sem maradnak rendezvény nélkül, könyvbemutatókat, előadásokat is tervez az olvasókör, s újdonságként elindítunk egy filmklubot is. Utóbbi keretében a Kiskanizsáról, a sáskákról szóló régebbi és újabb felvételeket vetítjük le.

Mint megtudtuk: október 20-án a Móricz Zsigmond Művelődési Házban kerül megrendezésre a dalostalálkozó, mely keretében a kanizsai településrészek kórusai, előadói, kulturális egyesületei lépnek színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!