Hírek

2011.11.21. 06:22

Panasz: a szomszéd fája eléri a vezetéket

Lickóvadamos - Bármelyik pillanatban elszakíthatja a szomszéd telken álló fa a villanyvezetéket, mégsem tudom elérni, hogy az E.ON pár percre lekapcsolja ezt a mellékszakaszt - panaszolta olvasónk.

Magyar Hajnalka

Mint a Lickóvadamoson élő Pulai Miklós a napokban elmondta, Kisfaludy utcai családi házának szomszédságában akkorára nőtt egy fenyőfa, hogy az bármelyik pillanatban elszakíthatja az útjába eső elektromos vezetéket. A szomszédban lakó hölgy meghalt, a lánya pedig külföldön él, így jobb híján panaszosunk próbál eljárni az ügyben. Azért fordult szerkesztőségünkhöz, mert két és fél hónapja igyekszik megoldást találni, ám még mindig nem járt sikerrel.

- Levágnám én magam is a gallyakat, ha az E.ON hajlandó lenne áramtalanítani egy kis időre az érintett mellékszakaszt, de nem tudom elérni - mondja. - Két hűtőládánk is van, nagyon nem szeretnénk áram nélkül maradni. Több mint két hónapja szóltam a helyzetről az E.ON-nak, de nem történt semmi. Egy hónappal ezelőtt az önkormányzat hivatalos levélben értesítette az áramszolgáltatót,de ők sem kaptak választ. Jómagam többször hívtam már őket telefonon, kapcsolgattak ide-oda, de az ügyhöz egyszerűen nem tudtam illetékest találni. Hát mit tehetnék még?

Megkeresésünkre az E.ON regionális szóvivője, Egyházi Nikoletta azt válaszolta, haladéktalanul továbbítja a jelzést kollégáinak, akik gondoskodnak a gallyazással összefüggő teendőkről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!