Hírek

2011.10.06. 18:27

A vízipók csodapóktól a festményekig

A képzőművészet, a kultúra és a sport egyaránt hangsúlyos szerepet kap az Őszi Tárlat rendezvénysorozatban, melyet október 17-én nyitnak meg Zalaszentgróton.

Sámel József

A hagyományos, több évtizede ismétlődő program hónap végéig tart, keretében kortárs művészek alkotásaiból, illetve Asoth Bagdsarjan bronz kisplasztikáiból nyílik kiállítás. Nem marad el a pop-art szavalóverseny se, a megmérettetést több kategóriában rendezik meg. Színházi előadásokat is megtekinthetnek az érdeklődők, a Szabad Ötletek Színházától a Vízipók csodapók, a Forrás Színpadtól az Özvegy Karnyóné kerül közönség elé. Lesz filmklub, helytörténeti vetélkedő, könyvtárszakmai program, előadás hangzik el a zalaszentgróti lengyel emlékekről, valamint marokkói és tunéziai kalandozásokról. A sakk és az asztalitenisz szerelmesei ismét összemérhetik a tudásukat az Őszi Tárlat, Kulturális és Sportnapokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!