Hírek

2011.07.07. 09:44

Tintahal Haveri Kör - Életre szóló baráti szerződés

A nagykanizsai Tintahal Haveri Kör (THK) tagjai ugyan nem sihederek, de most is fontos számukra, hogy együtt töltsék szabadidejüket. A srácokat a foci szeretete hozta össze, aztán a gyerekkori barátságból életre szóló „szerződés” kerekedett.

Sámel József

A Tintahal név sokaknak ismerősen cseng a dél-zalai városban Nagykanizsán, a csapat az elmúlt 18 évben rendszeres résztvevője volt a városi kispályás bajnokságnak, különféle kupáknak. A haveri kör többsége ma már tisztes családapa, ám ennek ellenére rendszeresen szakítanak időt a találkozásra. Legutóbb hatalmas családi napot rendeztek, sörözéssel, bográcsozással, s természetesen focival egybekötve.

– Tényleg páratlan buli volt, már csak azért is, mert nemcsak mi srácok voltunk együtt, a feleségek, barátnők, gyerekek is aktív részesei voltak a programnak – mondta Molnár Gyula, alias Guriga, aki egyike a Tintahal HK alapítóinak. – A programból a közös focizás sem maradhatott ki, de ezúttal egy felfújható vízifocipályán rúgtuk a labdát, ami gyakran megtréfált bennünket, szóval estünk-keltünk.


A tintahalasok amúgy gyerekkori cimborák, igaz, a kanizsai brancs több szálon kapcsolódott össze.


A cikk folytatását itt találja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!