Hírek

2011.07.18. 18:22

A sportszereiket akarják

A nagykanizsai Zalaerdő-Hevesi DSE-nél rendkívüli közgyűlésen döntöttek a névváltoztatásról és arról, hogy ha kell, jogi úton próbálják meg visszaszerezni egykori „otthonukban” hagyott sportszereiket.

Horváth-Balogh Attila


Lapunk korábban már beszámolt arról, milyen körülmények között kellett távozni a Zalaerdő-Hevesi DSE-nek a Hevesi Sándor Általános Iskolából. A történtek miatt a minap rendkívüli közgyűlést hívtak össze, melyen új vezetőséget választottak, s több fontos kérdésben is döntöttek. Megváltoztatták például a nevüket: méghozzá Zalaerdő Torna- és Természetjáró DSE-re, valamint megerősítették tisztségében Farkasné Bolin Ildikó korábbi elnököt. Az iskolából immár véglegesen kiköltöztek, új helyük a Kanizsa Plazában lett. Mint az elnök elmondta, továbbra is sportiskolai rendszerben képzelik el működésüket, egy általános iskolával karöltve szeretnék megoldani az utánpótlásképzést. Az elnök közölte: sajnos, mivel sporteszközeik egy része a Hevesi-iskolában maradt, a felkészülés nehezítettsége miatt kénytelenek voltak visszalépni az októberi Európa- bajnokságtól. Arról is határoztak, hogy még egy felszólító levél után jogi úton próbálják meg visszaszerezni többi sportszerüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!