Hírek

2010.07.20. 03:27

Lecserélnék a teljes jelenlegi hévízi vezetést

A Fidesz- KDNP képviselőjelöltjei szakmailag minden olyan fontos területet lefednek , melyre szükség van Hévíz fejlesztéséhez.

Sámel József

E szavakkal mutatta be hétfőn kampánynyitó sajtótájékoztató keretében Papp Gábor polgármesterjelölt az önkormányzati választásokon induló személyeket, mondván, lecserélik a teljes jelenlegi hévízi vezetést. A csapatban helyet kaptak a testület jelenlegi, a Sikeres Hévízért csoport tagjai, Füzesi Lászlóné kertészmérnök, Gelencsér Béla fogtechnikus és Gelencsér János idegenforgalmi közgazdász. Új induló lesz Karabély-Soós Rita közgazdász, Kepli József János üzleti kommunikátor, közgazdász, Fisli István iskolaigazgató. A polgármesterjelölt azt mondta, a programról majd csak később beszélnek, de az oktatástól az egészségügyön át a gazdaságig szükség lesz változtatásokra, rövid és hosszú távú fejlesztésekre a városban. Mindezekről a Hévízi konzultációk keretében tárgyalnak.

Az elődök munkáját elismerve azért dolgoznak majd, hogy Hévíz megtalálja a méltó helyét. Papp Gábor kérdésre válaszolva elmondta: az országgyűlési képviselőválasztások helyi eredményeire alapozva biztosak abban, hogy ősszel is elérik céljukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!