Hírek

2009.09.09. 02:27

Fél évvel ezelőtt még ellenezték a feloszlást

Nagykanizsa (pa) - A Fidesz legutóbbi sajtótájékoztatójára reagált tegnap írásban Tóth László, az MSZP frakcióvezetője. Szerinte nem ők a hiteltelenek, hanem azok, akik fél évvel ezelőtt nem, most viszont fel akarják oszlatni a képviselő-testületet.

Mórocz Zsolt

Mint azt Tóth László leírta: az MSZP márciusban nyújtotta be a közgyűlés feloszlatására vonatkozó javaslatát, miután úgy látták: a testületi döntések veszélyeztetik a kötelező és önként vállalt feladatok végrehajtását, veszélybe sodorják a gazdálkodást és a helyi közigazgatást. Akkor Bene Csaba, a Fidesz-frakcióvezetője úgy fogalmazott: a város működik, a közgyűlés pedig dolgozik. Ráadásul a Fidesz-frakció tagjainak többsége olyan egyéni képviselő, aki felelősséggel tartozik a választópolgárok felé, s nem kívánja cserbenhagyni őket.

Ezek után, az MSZDP-vel és az SZDSZ-szel kiegészülve, a Fidesz napirendre sem vette a feloszlatásról szóló javaslatot. Tóth László szerint ebből is látszik, hogy valójában kik is a hiteltelenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!