Hírek

2009.05.28. 02:26

Teljesítették vállalt feladataikat

Nagykanizsa (sza) - Megfelelve a központi elvárásoknak, tavaly 10 hajléktalan intézményt, 3 területen házi segítségnyújtást, 14 szociális szolgálatot és 1 alapszolgáltatási központot működtetett a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete.

Szalabán Attila

Mindez a szervezet tegnapi, Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban tartott megyei küldöttközgyűlésén hangzott el. A rendezvényen Baracskai Józsefné megyei titkár jelezte: tavaly 629,7 millió forintból gazdálkodtak, s az említett szolgálatok ellátása mellett a hagyományos vöröskeresztes feladatokat is magas színvonalon elvégezték. A beszámolót a jelenlévők egyhangúlag elfogadták. Ezt követően a szervezet a Vöröskeresztes Világnap alkalmából rendezett ünnepséget, melyen dr. Borsos Ferenc megyei elnök köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényt helyi kulturális csoportok fellépése színesítette. Az esemény zárásaként a világnap alkalmából dr. Borsos Ferenc számos kitüntetést adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!