Kispályás labdarúgó torna

2024.07.10. 15:18

Hat csapat küzdött meg a Bokazengő Kupáért

Hat csapat vett részt azon a kispályás labdarúgó tornán, amit az elmúlt hét végén rendeztek meg Pusztaedericsen. A Bokazengő Kupáért immár tizenhatodik alkalommal léptek pályára a csapatok.

Gyuricza Ferenc

Soós Tamás, a kupagyőztes Tófej SE csapatkapitánya (jobbról) a házigazda település polgármesterétől, Varga Bélától veszi át az oklevelet Fotó: Menyhárt László

A mérkőzések 14 órakor, tikkasztó hőségben kezdődtek a közép-zalai település sportpályáján, s a kánikula a későbbiekben sem hagyott alább, ennek ellenére a részt vevő csapatok végig lendületes játékot mutattak. A résztvevők száma miatt ezúttal is körmérkőzéses rendszerben zajlottak a küzdelmek, amely egyértelműen megmutatta az erőfölényt. A tornát a mindvégig egyenletesen jó teljesítményt nyújtó Tófej SE csapata nyerte, a második helyen Várfölde végzett, míg a harmadik ezúttal az egyik helyi egyesület, a Pusztaedericsi Önkéntes Csapat FC lett. A szervezők két különdíjat is kiosztottak, a torna legeredményesebb játékosa Koltai Milán, legjobb kapusa pedig Tóth Tamás lett, mindketten a Pusztaedericsi Önkéntes Csapat színeiben léptek pályára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában