Szollár három találata is kellett a kanizsai sikerhez

2024.05.16. 10:30

A zetések "életük legrosszabb meccsét" teljesítették a női labdarúgó NB II-ben

Gólözön a zalai csapatok mérkőzésein a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 24. fordulójában. Bár hol vannak ezek az eredmények ahhoz képest, hogy a Pápa 20-0-ra verte a sereghajtó Martonvásárt.

Zaol.hu

Jelenet a tavaszi FC Nagykanizsa (kék mezben Domján-Köröcz Bianka)–ZTE FC (vele szemben Pupos Veronika) megyei rangadóról

Fotó: Szakony Attila

Csepel TC–ZTE FC 11-0 (5-0)
Budapest, 100 néző. Jv.: Molnár K.
ZTE: Kiss – Nagy, Szegedi (Tollár), Simon, Hannig, Pupos (Fata), Varga, Kopcsándi, Harsányi, Vitusz (Király), Mezőfi. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.
Gólszerzők: Terdik (2), Kardosi (2), Lovászi, Hári, Horváth, Fekete-Benhardt, Balogh, Malinovszky, Kókai.

A hazaiak majdnem egy tucat gólt szereztek a széteső ZTE ellen. A több volt élvonalbeli játékossal felálló Csepel győzelme ilyen különbséggel is megérdemelt.

Pergelné Kalamár Andrea: „Életünk legrosszabb mérkőzése volt, osztálykülönbség volt a két csapat között.”

FC Nagykanizsa–Airnergy FC 5-3 (2-1)
Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Tóth K.
FCN: Szabó Zs. – Domján-Köröcz, Németh P., Pintér D., Gergelics, Kaszás, Molnár II R., Gyergyák R. (Nagy-Fáró), Sóstai, Szollár B., Balassa D. Edző: Benedek József.
G.: Szollár (2., 7., 89.), Németh . (71.), Pintér D. (79.), ill. Őri (21.), Bakos (57., 74.).

A Kanizsa gyorsan kétgólos előnyt szerzett, de nem nyugodhatott meg. A vendégek kétszer is egyenlítettek, de a házigazdában volt annyi, hogy kicsikarja a sikert.

Benedek József: „Nagyon kellett ez a siker, látszott is a játékosokon, mennyire motiváltak. Voltak üresjárataink és hibáink, de izgalmas és változatos meccset vívtunk, melyen parádés gólokat értünk el. Ez a mentalitás jól jön majd a következő fordulóban is.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában