A felsőház következik

2024.02.13. 17:16

A Nagykanizsa Futsal Club vereséggel zárta az alapszakaszt

A futsal NB II Nyugati csoportjának utolsó alapszakaszbeli fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club Szombathelyre látogatott, Gyurcsányi Zsolték már biztos felsőházi résztvevőként léptek pályára – vendéglátójukkal együtt.

Kühne László

A Nagykanizsa kapusa, Szőke Richárd munkában. Szerdán kiderül, miként folytatódik számukra a bajnokság

Fotó: Szakony Attila

Haladás VSE II – Nagykanizsai FC 7-5 (2-3)
Szombathely, 50 néző. Jv.: Wittner.
Nagykanizsa FC: Szőke R. - Kollár, Bolla, Schuller, Gyurcsányi. Csere: Szabó Á. (kapus), Dömötörfy, Németh M., Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Gólszerzők: Kárász (2.), Kiss P. (20., 37.), Volner (22., 28.), Fehér (23.), Sodics (29.), illetve Schuller (2.), Bolla (19., 39.), Gyurcsányi (20.), Kollár (36.)
Korábban is zárta már Szombathelyen NB II-es szezonja alapszakaszát a Nagykanizsai Futsal Club együttese, ezúttal azonban nem bírt akkora téttel a kanizsaiak számára a találkozó. Szűkebb kerettel kelhettek útra a dél-zalaiak a vasi vármegyeszékhelyre, ugyanakkor egyáltalán nem feltartott kézzel vetették játékba magukat Schuller Ferencék, hiszen az első félidő végén vezettek. A második húsz perc első felében fordult meg igazán a találkozó menete, akkor a hazaiak a maguk javára fordították az eredményt és szerezték meg biztosan a csoport harmadik helyét az első 18 forduló során. A kanizsaiak a tabella negyedik helyén zártak az alapszakaszban és szintén várhatják a szerdai, felsőházi sorsolást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában