6,6 millió forint lesz az órabére

2023.08.14. 18:34

A Világgazdaság cikke szerint Neymart is bezsákolták az arabok

A mértékadó francia sportnapilap, a L’Équipe után az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról ír, hogy a Paris Saint-Germain és a szaúdi al-Hilal megegyezett a brazil labdarúgó átigazolásáról. A hírek szerint Neymar Jr. hetente több mint egymilliárd forintot keres majd a Közel-Keleten.

Zaol.hu

Neymar Jr. feltett kézzel és teli zsebbel távozott Párizsból.

Fotó: AFP

Az átigazolási ügyekben az egyik legtöbbet hivatkozott Fabrizio Romano szerint már eldőlt, hogy a francia Paris Saint-Germain mintegy 100 millió euró (38,28 milliárd forint) ellenében elengedi brazil futballistáját, Neymar Júniort a szaúdi al-Hilalhoz. Az olasz sportújságíró azt is tudni véli, hogy a kötelező orvosi vizsgálatokat még hétfőn elvégzik rajta, és a 31 éves játékos már a héten Szaúd-Arábiába utazik új csapatához - írja cikkében a VG.hu

Az előzetes információk szerint – és ha nem fog elhasalni az orvosin – Neymar kettő plusz egy évre szóló szerződést ír alá az al-Hilallal, amelynél hetente 2,5 millió (1,11 milliárd forint), a két év alatt pedig 260 millió fontnak (115,37 milliárd forint) megfelelő összeget fog keresni.

Részletek a Világgazdaság oldalán:

https://www.vg.hu/sportgazdasag/2023/08/mar-tenykent-kozlik-neymart-is-bezsakoltak-az-arabok-66-millio-forint-lesz-az-orabere
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában