Jövő héten pótolhatják az elmaradt Semjénháza-Csesztreg rangadót

2023.05.16. 16:35

Szerdán elődöntők a Zala Megyei Kupában

Játékra alkalmatlanná vált a semjénházi pálya a sok eső következtében, így elmaradt a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában a Semjénháza-Csesztreg rangadó, amit május 24-én pótolhatnak. Szerdán a Zala Megyei Kupában az elődöntők következnek.

Kerkai Attila

A fehér mezes Zalalövő a kupában a Zalaszentgrót vendége lesz, a zöld szerelésben látható Csesztreg Szepetnekre látogat

Fotó: Pezzetta Umberto

Nem tudták megrendezni a megyei I. osztályban a bajnokság rangadóját, ami akár az aranyéremről is dönthetett volna már vasárnap, hiszen állt a víz a pályán. A Semjénháza és a Csesztreg összecsapását mindenképpen a bajnokság utolsó fordulója előtt pótolni kell, s jelen pillanatban az egyetlen szóba jöhető időpont a jövő szerdai nap (május 24.), lévén, hogy most szerdán kupaforduló lesz, amiben a Csesztreg még érdekelt. Az új időpontról az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága dönt.
Ám, ha már kupa, nézzük, hogy szerdán milyen mérkőzéseket rendeznek. A Zala Megyei Kupa elődöntőit és a helyosztók párosításait is kisorsolták. Most szerdán 17.30 óra kezdettel az elődöntőben Zalaszentgrót-Tarr Andráshida SC és Szepetnek-Csesztreg találkozókat rendeznek. A két győztes jut be a Zala Megyei Kupa döntőjébe.
A megyei kupából az első öt csapat jut fel a MOL Magyar Kupa országos főtáblájára, így az elődöntők mellett helyosztókat is rendeznek:
Szerda, 17.30: Deák-Gizmó Murakeresztúr-Zalalövői TK, Zalaapáti-Semjénháza.
Ez utóbbi párosítások győztesei játszhatnak az ötödik, kiadó helyért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában