Labdarúgás

2022.08.29. 13:36

Megóvta az MK-meccset a Lenti TE

A labdarúgó MOL Magyar Kupában vasárnap, hosszabbítás után kapott ki végül 4-3-ra a Lenti TE együttese hazai pályán, azonban a fővárosi Issimo SE elleni találkozó ezzel nem ért véget, hiszen a Lenti TE hétfőn megóvta a mérkőzést - tudtuk meg Fehér Rudolftól, az LTE elnökétől.

Kerkai Attila

Fehérben a Lenti TE, kékben a fővárosi Issimo SE. A vendégcsapat nyert ugyan, de még nem biztos, hogy valóban örülhet-e a továbbjutásának...

Fotó: Kósa Róbert

A Magyar Kupa országos táblájának 2. fordulójában rendezett mérkőzés végig izgalmasan alakult, hiszen hazai vezetés után fordított a XV. kerületi csapat, de a házigazda egyenlített, sőt a hosszabbításban újra az LTE vezetett, azonban visszavette a vezetést az Issimo SE és nyert 120 perces csata végén.
Csakhogy... 

A fővárosiak a hosszabbításban kétszer is - a 117. és a 118. percben - megszakították a játékot cseréikkel, holott a kiírás szerint a 2x15 perces hosszabbításban már csak egyszer szabadna. Az ügyben az MLSZ versenybizottsága dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában