Tuxera Aquaprofit NSK

2022.03.20. 21:00

Nem csupán a meccset, de az aranyat is nyerték

A Tuxera Aquaprofit NSK, a legmagasabb hazai sakkcsapatbajnokság, a Szuper Liga címvédője rangadót nyert Ajkán, így gyakorlatilag biztos a tizennegyedik aranyérme, hiszen ebből a pozícióból már nem engedhetik kezükből az elsőséget.

Kühne László

A sorozatból még egy forduló van hátra. Sentimento Ajka BSK – Tuxera Aquaprofit NSK 5:7. Eredmények (elöl a hazaiak): Almási – Balogh Cs. döntetlen, Ragger – Antal döntetlen, Michalik – Kántor 0:1, Ivics – Márkus 1:0, Prohászka – Csonka döntetlen, Korpa – Ivanisevics 1:0, Bagi – Horváth D. 0:1, Czebe – Aczél döntetlen, Varga Z. - Medvegy döntetlen, Horváth P. - Ribli 0:1, Pásti – Galyas döntetlen, Gaál Zs. - Gara T. 0:1. A kanizsaiak a bajnokság szempontjából is gyakorlatilag döntő meccsre érkezhettek Ajkára, és a találkozó a várakozásoknak megfelelően nagy csatát hozott – kanizsai győzelemmel. „A gyakorlatilag legjobb összeállításában szereplő ajkaiak ellen tartalékosan arattunk remek győzelmet, mely szinte az újabb bajnoki címünket is jelentheti” – fogalmazott Nádasi Tamás, a rekordbajnok nagykanizsai sakk-klub elnöke. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában