járványhelyzet idején is

2021.02.03. 20:43

Karate online – érmekért

A járványhelyzet közepette online térben is rendeznek karate­versenyeket, melyeken a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület tehetséges versenyzője, Lőcsei Fanni Lili is rendszeresen részt vesz.

Kerkai Attila

Lőcsei Fanni Lili formagyakorlatát mutatja be

Fotó: ZSKE

Legutóbb például a Spordata Word Series 2021 online világversenyen mérette meg magát, melyen 42 nemzet karatésai vettek részt. Lőcsei Fanni Lili formagyakorlatban az U14 korcsoportban remekelt. Az ötkörös versenyben 21 nevező indult, az egerszegi fiatal pedig egészen a döntőig menetelt, mely után a virtuális dobogó második fokára állhatott fel. A viadalon a korosztály legjobbjai vettek részt, számos európai ország mellett tulajdonképpen valamennyi földrész képviseltette magát.

Lőcsei Fanni Lili formagyakorlatát mutatja be
Fotó: ZSKE

Molnár Tamás edző tanítványa ezt megelőzően egy másik, szintén online versenyre, az Adidas Karate World Open Series E-tournament 2021 elnevezésű eseményre is regisztrált. A harminckét ország karatékáit felvonultató viadalon Lőcsei Fanni Lili kumitében (küzdelem) az első, katában (formagyakorlat) az U14 korcsoportban a harmadik helyen végzett.

E viadalokon a versenyzőknek meghatározott időintervallumon belül kell gyakorlatuk felvételét eljuttatniuk a szervezőkhöz, a zsűri pedig ezek alapján pontoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában