Óbuda nem lesz „végállomás”…

2020.11.13. 20:20

NB III.: A Nagykanizsa a III. Kerület, a ZTE FC II. a Veszprém vendége

A mégiscsak folytatódó labdarúgó NB III. küzdelemsorozatában szombaton az FC Nagykanizsa a nyugati csoport listavezetőjéhez, a III. Kerületi TVE-hez látogat, a ZTE FC II. együttese pedig a VLS Veszprém vendége lesz szombaton, ugyancsak 13.30 órakor.

Kühne László, Kerkai Attila

Zimonyi Dávidra (fehérben) is számíthat a ZTE FC II. szakvezetése Veszprémben

Fotó: Katona

Az óbudai meccsnek speciális töltete is lehetett volna az ötödik helyen álló dél-zalai csapat és vezetőedzője, Koller Zoltán szakmai életében – ha elmarad… Tavasszal ugyanis éppen a budai bajnoki megrendezése előtt szakadt félbe a bajnokság, s erre most is megvolt minden esély a vírushelyzet ismételt „felpörgése” alkalmával… Hektikus napokon vannak túl a nagykanizsaiak, ami viszont tény, hogy a hétfői leállás után csütörtökön már ismét tréningezhettek Szegleti Gergelyék.

Zimonyi Dávidra (fehérben) is számíthat a ZTE FC II. szakvezetése Veszprémben
Fotó: Katona

– Sérült, eltiltott játékosaink vannak, így néhány utánpótláskorú labdarúgó is csatlakozik hozzánk a fővárosi meccsünk alkalmával – foglalta össze a pénteki állapotokat a szakvezető, Koller Zoltán. – A találkozóra 12-13 felnőtt futballistával kelhetünk csak útra, hozzájuk jöhetnek fel tehát az U19-es gárdánkból, ennek ellenére egyértelmű a célunk: szeretnénk meglepetést okozni Budapesten.

A ZTE FC II. csapata a kanizsaiakkal szemben nem állt le, hiszen Bozsik József vezetőedző elmondása szerint ők folytatták a munkát, és bíztak a folytatásban is.

– Úgy voltunk vele, hogy készüljünk tovább, mintha lenne meccs és várjuk meg a hivatalos álláspontot, és hála istennek ez igazolódott be – hallottuk a szakvezetőtől. – Még négy forduló van az őszből, jobb, ha még az idén túljutunk ezeken a találkozókon. Rosszabb lenne megint úgy kezdeni a tavaszt, hogy hétközi meccsek is lennének. Mivel nincs élvonalbeli forduló, az első keretből Gyurján Bence, Szépe János, Zimonyi Dávid, Kovács Barnabás és Kun Bertalan is velünk tarthat. Velük kiegészülve a fiatalok azért ütőképesebb együttest alkotnak. A Veszprém ott van az élmezőny mögött, de ebben az összeállításban más lesz a mi esélyünk is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában