Összetett korrekció

2020.04.20. 09:49

Bércsökkentésről és hosszabbításról is megegyeztek a játékosokkal a ZTE-nél – Frissítve

A ZTE FC-nél is megszületett a klub és a játékosok közötti egyezség, vagyis húszszázalékos fizetéscsökkentésbe mentek bele a játékosok.

Kerkai Attila

Babati Benjaminék is engedtek, és tovább edzenek

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

- Összetett korrekcióra volt szükség – mondta Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Nemzeti Sportnak. – Június 30-án játékosaink túlnyomó többségének lejárt volna a szerződése, de sikerült megállapodnunk: ha az MLSZ kitolja a bajnokság végét, az idény tényleges végéig érvényben maradnak a lejáró szerződések is. Minden játékosunkkal meg tudtunk egyezni, így nem fenyeget a veszély, hogy nem tudjuk befejezni a bajnokságot.

Babati Benjaminék is engedtek, és tovább edzenek
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Úgy tudjuk, hogy a játékosok hétfő délután írták alá a szerződésmódosításokat, melyek három hónapra szólnak. Információink szerint korábban a klub ennél nagyobb mértékű fizetéscsökkentést – ötven százalék – szeretett volna elérni, amibe viszont a játékosok nem mentek bele, és a múlt héten, amikor újból elkezdték az edzéseket, akkor is egyeztettek ez ügyben.

A ZTE FC a múlt héten kezdte meg az edzéseket, egyelőre kisebb csoportokban. A munka ezen a héten is így zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában