Eredményes szereplés

2019.12.11. 19:30

Ismét érmeket hoztak az ifjú zalai birkózók

Kiskunfélegyházán rendezték meg a diák II. korosztály (2008–2009) szabadfogású diákolimpiai döntőjét, ahonnan érmekkel tértek haza az egerszegi és a tófeji birkózók.

Kerkai Attila

Az egerszegi edző, Gerencsér Roland Ruzsics Milán és Németh Péter társaságában

Fotó: ZH

Az év utolsó egyéni versenyén a Zalaegerszegi BSE két versenyzővel vett részt, akik természetesen iskoláik színeiben indultak. Az 50 kg-ban Ruzsics Milán (Z. Petőfi) az érmet jelentő 3. helyen végzett.

Az egerszegi edző, Gerencsér Roland Ruzsics Milán és Németh Péter társaságában
Fotó: ZH

A tehetség öt mérkőzést vívott, melyből kettőt tussal, kettőt technikai tussal nyert meg, majd a végén egy utolsó akcióval kapott ki. Ám Ruzsics Milán jó évet zárt, hiszen nyolc országos versenyen indult korcsoportjában, és ebből hetet megnyert. Az 54 kg-os Német Péter (Z. Ady) a dobogó második fokára állhatott: három mérkőzését tussal nyerte, de a döntőben kikapott.

A tófeji Farkas Gergő,
Fotó: ZH

A Kerámia SE Tófej versenyzője, Farkas Gergő (Kincskereső iskola) a 63 kg-os súlycsoportban indult és harmadik lett. Ő idén mind a négy országos versenyéről éremmel tért haza.

Edzők: Berzicza Ferenc, Gerencsér Zoltán, Gerencsér Roland, (ZBSE), Szanati József (Tófej).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában