Program hétvégére

2023.07.20. 11:00

Festetics-kastély éjjel-nappal - első alkalommal Keszthelyen

Első alkalommal rendezi meg a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. a keszthelyi Festetics-kastély éjjel-nappal elnevezésű rendezvényt július 22-23-án. A kastély mindkét napon délelőtt 10 órától tárja ki kapuit. Rendhagyó és szakmai tárlatvezetések, játékok, virágvásár, lovasbemutatók szerepelnek a programkínálatban. Vasárnap 20.30-kor a Budapest Jazz Orchestra és Wolf Kati koncertjével zárul a különlegesnek ígérkező hétvége, tájékoztatta portálunkat a NÖF NKft. 

Zaol.hu

Vasárnap a Budapest Jazz Orchestra és Wolf Kati koncertjével zárul a nyáresti szórakozás

Fotó: NÖF

A NÖF NKft. az idei nyári turisztikai szezonban már több alkalommal is rendezett kulturális programot a keszthelyi Festetics-kastélyban. Ezúttal kétnapos programsorozatot indít útjára hagyományteremtő szándékkal. Minden korosztály számára kellemes időtöltés ígérkezik, lesznek szakmai tárlatvezetések a madárparkban és a pálmaházban, múltidéző kastélylátogatás korhű ruhákba öltözött tárlatvezetők kíséretében, lovasbemutatók, betekintés a Kortárs Művészeti Műhely mindennapjaiba, ahol lehetőség nyílik különféle grafikai és képzőművészeti technikák kipróbálására is. Vasárnap este pedig a Budapest Jazz Orchestra és Wolf Kati koncertjével zárul a nyáresti szórakozás.
Oláh Zsanett a NÖF Nkft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A turisztikai főszezon eddigi hétvégéi óriási sikert arattak a látogatók körében, több rendezvényünk is telt házas volt. Ez inspirál minket újabb és újabb élményalapú programok megszervezésére. A kastély korábbi értékeit megőrizve szeretnénk új hagyományokat teremteni, a Festetics-kastély éjjel-nappal programunk is egy ezek közül.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!