Július 7-ig még hat zenés darabot láthat a közönség

2023.06.20. 16:00

Kastélyszínház a Turay Ida Színház vígjátékainak előadásaival

Június 16-án, pénteken este fogadta ez évben először az egervári vár udvarán a nézőket az Egervári Kastélyszínház és a 23 éve működő Turay Ida Színház társulata.

Arany Horváth Zsuzsa

Pillanatkép az Apácák előadásból

Forrás: Hevesi Sándor Színház szervezési osztály

Az első hétvégén több mint 1000 néző telepedett a kastélyudvar nézőterére. A 2023-as évadban Az Apácák című vígjáték nyitotta meg a szezont, a közönség, ahogy azt már megszokhattuk, Darvasi Ilona igazgatóval találkozhatott a várkastély bejáratánál. Az előadás kezdete előtt pedig Gyerkó Gábor polgármester köszöntötte a vendégeket és a publikumot. 

Gyerkó Gábor, Darvasi Ilona és Gyerkó Gábor felesége az első estén

 A Turay Ida Színház július 7-ig még hat zenés vígjátékkal lesz jelen Egerváron, köztük a Vöröslámpás ház (június 23.), a Bubamara, a Fergeteges látogatás, a Társasjáték New Yorkban, a Hippolyt, a lakáj, valamint a Hotel Mimóza szerepel a repertoárban. Akad köztük megunhatatlan klasszikus, de olyan is, amit itt játszanak először a fővárosi színészek. Néhány név a fellépő színművészek közül: Mikó István, Hűvösvölgyi Ildikó, Détár Enikő, Győri Péter, Janza Kata, Pásztor Erzsi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában