VÁROSHÁZA

2024.05.21. 08:00

Pályázni lehet Keszthely Város Tortája és Keszthely Város Reform Tortája címre

Zaol.hu

Idén is szeretnénk „saját” tortákkal ünnepelni Keszthely Város születésnapját, ezért örömmel hirdetjük meg tortapályázatunkat „Keszthely Város Tortája 2024” címmel!

Zala vármegyei székhellyel vagy telephellyel rendelkező cukrászműhelyek, cukrászdák, cukrász szakmát oktató szakképző intézmények, egyéb vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások és egyéni vállalkozók pályázhatnak, két kategóriában, a „Keszthely Város Tortája 2024” és „Keszthely Város Reform Tortája 2024” címek elnyerésére.
Nevezni 2024. május 26-ig lehet, hagyományos, vagy reform („mentes”) kategóriákban a pályázati kiírásban foglaltak szerint. Nevezési díj nincsen, új, saját recept alapján elkészített tortákkal lehet pályázni, kreatív ötletek alapján megvalósított, lehetőleg magyaros, regionális ízvilágú alkotásokkal.
A beérkezett kreációkat egy szakmai zsűri fogja elbírálni, a Keszthely Város Tortája 2024 ünnepélyes eredményhirdetésére 2024. június 1-jén szombaton, a Keszthely Város Napja alkalmából rendezett ünnepségen kerül sor.
A nevezéshez szükséges dokumentumok letölthetők az alábbi linkeken keresztül.

Pályázati kiírás
Nevezési adatlap
Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
További tájékoztatás: [email protected]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában