Programajánló

2023.05.27. 19:00

Gyermeknapi rendezvények vasárnap

Zalai Hírlap

Vasárnap 10 és 18 óra között rendezik meg Zalaegerszegen az ingyenes városi gyereknapot a Vizslaparkban, ahol többek között legófal-építésre, zenés, kutyás és ügyességi bemutatókra, különféle játékokra várják a családokat.

Nagykanizsán vasárnap lesz a városi gyereknap a Medgyaszay Házban, ahol 15 órakor a Mesélő Bőrönd Társulat bemutatja A kiskakas gyémánt félkrajcárja történetét, fellép Fülöp Tibor bűvész, a Bóbita zenekar, majd Csingiling, Pán Péter és a kalóz tündér mesebeli világában tehetnek látogatást az érdeklődők az egyéb programok mellett.

Vasárnap Nován hegyi búcsút és gyereknapot tartanak az Alsó-hegyen. A gyereknapi programra érkező csapatokat 8.30-tól várják az IKSZT épületénél, a csapatok versenye 9 órakor kezdődik a hegyen, ahol 10 órától lesz légvár, fanatic jump bemutató, 15 órakor szentmise, majd fellép Böröcz Roli, Sissi és Éder Gabee.

Zalalövőn vasárnap 9 órai kezdettel tartják a hagyományos Szivárvány gyermeknapot, amely 9 órakor labdarúgótornával kezdődik a sportcentrumban. 14 órától tűzoltó akadályverseny, majd exatlon típusú ügyességi verseny vár a résztvevőkre. 16 órakor köszöntik az újszülötteket, amit kulturális programok kereteznek. Ennek közreműködői a Tornyos Táncklub, a Galaxy Rock and Roll csoport és a Fanatic Jump tagjai lesznek, majd a Harisnyás Pipik adnak műsort.

Letenyén, a kastélyparkban vasárnap 15 órakor kezdődnek a gyermeknapi programok. Többek közt népi játszótár, fazekas és bőrműves foglalkozás, aszfaltrajzverseny és játszóház, valamint 16.30 órától a Kakaó együttes koncertje vár a résztvevőkre.

Murarátkán az önkormányzati vendégház udvarán rendezik meg a gyermeknapot, amely vasárnap 13 órakor kezdődik. Lesznek kézműves foglalkozások, népi játékok, valamint játszóház is.

Zalacsében, a sportpályán vasárnap 14 órakor palacsintázással és játszóházzal kezdődik a gyermeknapi rendezvény. 15 órától ügyességi játékok, 16.30-tól a Kis-Hétrét koncertje szerepel még a programban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában