Utca-tánc

2022.06.18. 13:08

Karneváli felvonulás is volt a nagykanizsai fesztiválon

Nagykanizsán az Erzsébet téren tartották az Utca-tánc fesztivált. Az Eraklin Táncegyüttes és a város közös szervezésében megvalósuló rendezvényen egymást váltották a helyi és környékbeli tánccsoportok a színpadon. Az Ady utca sétálóutcai részén különféle táncos bemutatókat is tartottak.

Benedek Bálint

Forrás: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

A kiegészítő programok között a Fő utcán oldtimer autócsodákat láthattak az érdeklődők, míg egy modellező egyesület jóvoltából több apró járművet is lehetett irányítani. Ugyanitt a Nagykanizsai Amatőrcsillagász Egyesület érdekes előadásába lehetett belehallgatni Gazdag Attila vezetésével, a gyerekek kipróbálhatták sakktudásukat is. Azokat is várták, akik egy kis szeretetre vágytak, őket két ifjú hölgy ingyen átölelte.

Egyszóval érdemes volt kilátogatni, ráadásul 15 órától látványos karneváli felvonulás is volt, melyen közel 800 táncos vonult végig a városon, a Kanizsa Arénától az Erzsébet térig. Fellépett többek között Szulák Andrea és a Don Lázi zenekar, 20.30-tól az Ocho Macho adott koncertet, 22 órától tűzijáték és diszkó zárta a programok sorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában