Rajzverseny

2018.12.05. 14:00

Környezetvédelemmel kapcsolatos rajzpályázat eredményhirdetése zajlott Zalaszentgróton

Tóth Hanna és Kövér Benedek nyerte meg a Zalaispa Zrt. által meghirdetett rajzversenyt. A díjat szerdán adta át a cég vezetője a két zalaszentgróti gyermeknek.

Keszey Ágnes

Bali József, és a két győztes: Tóth Hanna és Kövér Benedek családjuk körében a díjátadón Fotó: a szerző

Fotó: Keszey Ágnes

Óvodásoktól és általános iskolásoktól várt olyan rajzokat a hulladékszállítási cég, melyeken a gyerekek azt mutatják be, hogyan gyűjtik otthon szelektíven a hulladékot, és családjuk mit tesz a környezet védelméért. Az alkotásokra a közösségi oldalon lehetett szavazni. Az óvodás Tóth Hanna rajzát több mint hétszázan, az iskolás Kövér Benedek művét közel hatszázan kedvelték, így ők kapták meg az első helyezettnek járó díjat: értékes vásárlási utalványt.

Bali József, és a két győztes: Tóth Hanna és Kövér Benedek családjuk körében a díjátadón Fotó: a szerző

Bali József a Zalaispa Zrt. elnök-vezérigazgatója lapunknak elmondta, hogy a rajzpályázattal a lakosságot érintő hulladékgazdálkodást szerették volna még jobban megismertetni. A 108 településen közel száz ezer embert ellátó cég vezetője kihangsúlyozta, hogy a legifjabb korosztály megszólítása kiemelt cél volt, hiszen meg lehet alapozni a környezettudatos gondolkodást, s a gyerekek is nevelhetik szüleiket és környezetüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában